Viena+Abatia Melk

Data plecare 18.10.2019

 

Ziua 1. Plecare dimineata din Timisoara. Sosire la Viena. Intram pe Ringul Vienez care in trecut delimita orasul de zonele sale limitrofe este acum parte integranta a centrului istoric al orasului etaland cu rafinament splendide monumente si edificii care pastreaza intact farmecul si eleganta unui oras imperial. Muzeul de Arte Aplicate, Stadtpark – cu a sa statuie aurita a lui Johann Strauss si Kursalonul renumit pentru gazduirea concertelor clasice, sau Opera Nationala, Piata Maria Tereza, Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul de Arta, toate isi gasesc locul pe Ringul Vienez, alaturi de Palatul Hofburg – resedinta de iarna a familiei imperiale, Primaria, Biserica Votiva sau Universitatea din Viena. Centrul orasului vechi este insa dominat de silueta impunatoare a Catedralei Sfantul Stefan, un extraordinar exemplu de arhitectura gotica care ascunde o istorie impresionanta.Cina si cazare hotel 3*.

 

Ziua 2. Mic dejun. Ne indreptam spre Abatia Melk care şi-a înfăşurat bijuteriile baroce în miracolul naturii din Defileul Dunarii. La inceputurile sale, cladirea Abatiei a fost un palat. Şi lucrul acesta este evident. Dominantă, uriaşă, impunatoare, Abatia supravegheaza intregul Defileu. Pe cat de spectaculos este exteriorul, pe atat de uluitor este interiorul palatului. Biblioteca manastirii are 12 camere si peste 100.000 de volume, cele mai vechi datand dinainte de anul 1500. Biserica este impresionantă si transpune in imagini sensul intregii constructii: „Gloria este numai in cruce". Pretul de intrare este inclus. Ne intoarcem la Viena pentru timp liber si cumparaturi. Cina si cazare hotel 3*.

 

Ziua 3. Mic dejun.Ne indreptam spre Palatul Schonbrunn (intrare 15 euro/persoana). Palatul Schonbrunn – resedinta de vara a familiei imperiale si totodata resedinta preferata a Imparatesei Maria Tereza, pastreaza in interiorul sau extraordinare colectii de arta care pot fi admirate pe parcursul vizitei. Tot aici aveti posibilitatea de a admira superbele gradini ale palatului.Plecare spre Timisoara dupa-amiaza.

160 euro/ persoana/membri CARP

170 euro/ persoana /non-membri

PREȚUL INCLUDE:

  • Transport autocar
  • Insotitor de grup din partea agentiei pe tot parcursul excursiei
  • Cazare 2 nopti la hotel de 3 *cu demipensiune
  • Vizita Abatia Melk                

 

PREȚUL NU INCLUDE:

  • intrările la obiectivele turistice
  • asigurare storno
  • asigurare medicala      

           

NOTA:

  • Tariful este valabil pentru un grup de 40 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza
  • Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie
Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?