Hunedoara-Deva-Brad

CIRCUIT HUNEDOARA-DEVA-BRAD-Manastirea maria RADNA

Data plecare: 03.08.2019

 

Ziua 1. Plecare din Timisoara la ora 7 dimineata.Ne indreptam spre Hunedoara pentru a vizita Castelul Huniazilor (intrare la castel inclusa in pret). Castelul Corvinilor, numit și Castelul Huniazilor sau al Hunedoarei, este cetatea medievală a Hunedoarei, unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România. Este considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume, fiind situat în „top 10 destinații de basm din Europa Pauza pentru pranz. Pornim spre Deva, pentru a urca cu telecabina la Cetatea Devei (pretul pentru telecabina este inclus in pret). Cina si cazare la pensiune 3*.

Ziua 2. Mic dejun. Vizita Muzeul Aurului din Brad (intrarea la muzeu inclusa in pret). Colecția mineralogică din Brad, cunoscută sub denumirea de Muzeul Aurului, este unică în Europa. Muzeul Aurului din Brad a luat ființă în 1896 când un geolog neamț a strâns câteva piese găsite în minele din zonă Ne indreptam spre Radna pentru a vizita Manastirea Maria Radna. Mănăstirea Sfânta Maria din Radna aparține cultului romano-catolic și este principalul loc de pelerinaj din Dieceza de Timișoara. În anul 1992 papa Ioan Paul al II-lea a conferit mănăstirii titlul de basilica minor Sosire in Timisoara seara.

 

290 lei/persoana

PREȚUL INCLUDE:

  • Transport autocar
  • 1 noapte cazare la pensiune 3*
  • 2 mese
  • ghid
  • Intrari la obiective (bilet intrare Castelul Huniazilor,bilet telegondola, bilet intrare Muzeul Aurului)                               

NOTA:

  • Tariful este valabil pentru un grup de 40 de persoane.  In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza
  • Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie
Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?