Circuit Dobrogea-Delta Dunarii-Brasov-Sibiu

Data plecare: 03.06.2019

 

Ziua 1.Plecare din Timișoara dimineata devreme pe traseul Timisoara –Sibiu-Ramnicu Valcea -  Pitesti. Vizita Sibiu si Manastirea Cozia. Cina si cazare la pensiune 3* in Pitesti.

Ziua 2.Mic dejun. Ne deplasam pe ruta: Pitesti – Bucuresti- Saturn/Neptun. Prima oprire o facem la Galita unde vizitamManastirea Dervent, apoi ne indreptam spre Adamclisi pentru a vizita Tropaeum Traiani este un monument triumfal roman ridicat în cinstea împăratului roman Traian între anii 106-109 d.Hr. Ziua se termina cu vizita la Grota si Manastirea Sf. Andrei. Cina si cazare la pensiune 3* in Saturn/Neptun.

Ziua 3. Mic dejun. Plecam spre Tulcea, iar pe drum admiram Cheile Dobrogei, vizitam Cetatea Enisala,observam panoramic lacurile Babadag si Razelm.Sosire in Tulcea.Plimbare pe faleza. Cina si cazare la pensiune 3* in Tulcea.

Ziua 4. Mic dejun. Excursie in Delta dunarii cu pranz pescaresc (vom fi insotiti de un ghid local, care ne va prezenta toata bogatia deltei). Cina si cazare la pensiune 3* in Tulcea

 Ziua 5. Mic dejun. Se pleaca pe ruta Tulcea –Slobozia-Bucuresti-Ploiesti-Brasov.In limita timpului disponibil (in functie de trafic) se viziteaza Castelul Bran. Cina si cazare la pensiune de 3* in Brasov.

Ziua 6. Mic dejun. Se pleaca spre Timisoara pe traseul Brasov-Fagaras-Sibiu-Deva, cu oprire la Sambata de Sus. Sosire in cursul serii.

1100 lei/persoana /membri CARP

1150 lei/persoana/non-membri

           

 

PREȚUL INCLUDE:

  • Transport autocar
  • 5 nopti cazare cu demipensiune la pensiune 3*
  • Ghid din partea agentiei pe tot parcursul excursiei    
  • Ghid local in delta     
  • Excursie Delta Dunarii cu pranz pescaresc:

           

           

           

NOTA:

  • Tariful este valabil pentru un grup de 40 de personae. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza
  • Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie
Newsletter
Vrei sa vezi oferte, noutati si inspiratie pentru urmatoarea vacanta?